Henkilökohtaista verhoilupalvelua Riihimäellä

Ota yhteyttä!

Olen verhoilijamestari Maija Nurmi ja tarjoan henkilökohtaista verhoilupalvelua Riihimäen, Hyvinkään, Helsingin, Hämeenlinnan ja Tervakosken alueilla. Toimipisteeni sijaitsee Riihimäellä, mutta tulen tarvittaessa kotiisi tekemään arvioinnin huonekalusta, joka tarvitsee verhoilijan apua. Asiakaskäynnillä suunnittelen kanssasi huonekaluille uuden ilmeen kangasmalleja apuna käyttäen. Mietin yhdessä kanssasi, minkälainen kuosi sopisi kotisi tyyliin ja huonekalun käyttötarkoitukseen.

Minulle tärkeitä arvoja ovat käsityöläisyys ja ekologisuus. Näitä noudatan työssäni. Suosin kestäviä materiaaleja, jotka säilyvät hyvinä käytössä ja pitävät kauniin ilmeen pitkään. Haluan, että lopputulos on toiveitasi vastaava.

Perinteinen verhoilu

Perinteisessä verhoilussa noudatan vanhoja työtapoja ja käytän perinteisiä materiaaleja. Verhoilen huonekalut sekä vintagehuonekalut perinteisin menetelmin. 


Perinteisessä verhoilussa on tärkeää tuntea eri tyylisuunnat. Jokainen tyylisuunta asettaa omanlaiset haasteensa. Perinteinen verhoilu on aitoa käsityötä ja vie siksi paljon aikaa. Se palkitsee kuitenkin sekä tekijän että käyttäjän laadukkaalla lopputuloksellaan. Kerro, minkälaista verhoilupalvelua kaipaat, ja sovitaan aika asiakaskäynnille!

Teollinen verhoilu

Verhoilupalveluihini kuuluu teollinen verhoilu eli nykyaikaisten huonekalujen verhoilu. Monet julkisten tilojen kalusteet on valmistettu teollista verhoilua käyttäen. Palvelen sinua mielelläni verhoiluasioissa Riihimäen alueella – ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

EdustAN USEITA LAADUKKAITA TEKSTIILIBRÄNDEJÄ, KUTEN

Lauritzon's
Romo
Nevotex
Andrew Martin
Sanderson
William Morrisson
Döflinger & Nickow

Johanna Gullichsen

Annala

Svensson
Sydtextil.

Porter & Stone

persoonallisia huonekaluja taitavalla verhoilulla 

Teen työni aina huolellisesti, jotta lopputulos on sekä kaunis että arjessa käyttöä ja aikaa kestävä. Suunnittelen mielelläni kanssasi, minkälaisia tekstiilejä käytämme verhoilussa. Voimme valita tekstiilin edustamistani laadukkaista tekstiilibrändeistä, joista löydämme juuri sinun makuusi sopivimman vaihtoehdon. Minulle on tärkeää, että teemme väri- ja materiaalivalinnat makusi mukaan ja olet tyytyväinen kotisi yleisilmeeseen. Vanhoista huonekaluista saamme ainutlaatuisia ja persoonallisia juuri taitavalla verhoilulla.